Forum Discussion

twyla13wishes's avatar
3 years ago
Solved

problem z połączeniem kont na originie i kontaktem z ea

Hej wszystkim,  od pięciu dni próbuje rozwiązać problem połączenia kont na Originie przy pomocy EA. Tylko że drugi dzień proszą mnie o kody, które im przesyłam, nic z tym nie robią a i na moje email...
  • kreatora's avatar
    3 years ago

@twyla13wishe

Kod wygasa gdy zakupiony dodatek zostaje umieszczony na twoim koncie  - w twoim wypadku niestety na tym drugim koncie i nie ma opcji by dodano ten kod do innego konta. 

Jedynym rozwiazaniem jest połaczenie obu kont co nigdy nie bylo łatwe i szybkle bo trzeba to zatwierdzić w kontakcie z Centralą w USA - polskie biuro może to załatwić, ale na pewno nie szybko. .Uzbroj sie w cierpliwość i kontaktuj sie regularnie z biurem.  

Najskuteczniejszy jest kontakt telefoniczny w takiej skompilkowanej  sprawie jak połączenie kont
    Telefon +48 22 397 08 40 - Biuro w Warszawie czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 28 days ago