Forum Discussion

Tosterrek's avatar
4 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem NFS Most Wanted na Origin

Witam, kupiłem NFS Most Wanted 2012 na steamie, żeby zagrać w grę muszę ją najpierw aktywować na originie za pomocą kodu. Nie wiem gdzie taki kod mogę znaleźć i czy w ogólę mogę go znaleźć. Jeśli nie, chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób aktywować grę

• @Tosterrek

W bibliotece Steam kliknij na grę, a następnie na ikonę koła zębatego po prawej stronie. Z listy opcji wybierz Zarządzaj, a następnie Klucz CD

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @Tosterrek

W bibliotece Steam kliknij na grę, a następnie na ikonę koła zębatego po prawej stronie. Z listy opcji wybierz Zarządzaj, a następnie Klucz CD
  • klakier66's avatar
    klakier66
    Rising Newcomer
    5 months ago

Świeżo kupiona, może raz uruchomiłem. Brak możliwości zalogowania się do origin.   Login i hasło brak błądne dane. Suport to ignoranci. Zmiana hasła, zmiana adresu email, nowe hasło i nic nie pomogło. Odzyskaj hasło w origin, błąd załóż konto błąd. Po co to  w systemie, gdy aplikacja EA zarządza grami. Miał ktoś taki problem? Odpowiednie rozwiązania?

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 31 days ago