8 years ago
Punkty Origin
Mam takie pytanie bo podajecie w że jeszcze nad tym pracujecie a jak dobrze rozumiem trawa to od 2013 roku czy coś się zmieniło w tej sytuacji nie macie pomysłów czy te punkty są bez użyteczne
Szczerze? Po co mi punkty Origin, które tylko informują o globalnym, bliżej nieokreślonym stanie osiągnięć? Mam zaliczone osiągnięcie, to je widzę.
Punktacja dla punktacji i niczego więcej nie ma większego sensu.
Wprowadziliście punktację, to premiujcie graczy za nią. Może jaka tapeta, może jaki pin do avatara, czy specjalny avatar. Może wymiana punktów na zawartość dodatkową do gier?
To, myślę, miałoby największy sens.
Udostępniacie w abonamencie grę w wersji podstawowej, lub z kilkoma dodatkami, a za pozostałe trzeba płacić.
Przykładowo: ktoś kupi taki dodatek, a potem zrezygnuje z abonamentu i zostanie z gołym dodatkiem- trochę kulawo.
Ja osobiście nie zamierzam rezygnować, bo cena jest atrakcyjna niezwykle w porównaniu do konkurencji, ale ja to nie inni.
@Shaar_Qel_Kressh sam dziwię się, ze przez te wszystkie lata (osiągnięcia zdobywam od samego początku- czasy Mass Effect 3 i Battlefield 3) nic nie ruszyło, a wręcz pogorszyło. Kiedyś można było w tabelce porównywać osiągnięcia z znajomymi. Po wprowadzeniu nowej wersji aplikacji Origin nie dość że ta funkcja zniknęła to jeszcze przez kilka miesięcy nie został naprawiony problem z poprawnym wyświetlaniem punktów na kontach graczy. Wiesz co to pokazuje? To że nikt z tutejszych administratorów czy to z Polski , Niemczech czy też USA nie ma nic do gadania i temat gdzie gracze dają swoje pomysły jest pustym zbiorem genialnych wskazówek! To przykre, ze EA nic nie robi w tej sprawie.
Wierzę, ze to się zmieni, ale nie mam pojęcia czemu to musi tak długo trwać. Chyba mają tam zbyt malo kreatywnych ludzi- graczy.
Pozdrawiam,
Guma