Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
9 months ago

Re: Change name in EA Sports FC 25 Companion

Hej @AJ9FC 

Widoczna przez Ciebie nazwa jest Twoim PSN ID. Aby go zmienić musisz zmienić nazwę konta PSN. 

Czy w EA FC 25 grasz na kilku platformach? 

10 Replies

• Sprawdziłem swój Identyfikator Internetowy PlayStation network i różni się od tego który jest załączony, Co mam zrobić?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    9 months ago

Hej @AJ9FC 

Czy klub który widzisz w aplikacji Companion jest tym samym klubem który masz w grze na konsoli. 

• Zmieniłem już swój identyfikator internetowy PSN ale dalej w aplikacji Companion wyświetla się mój bardzo stary identyfikator

• I zmieniłem ostatnio nazwę klubu na konsoli na z nazwy Stockport FC na Real Madrid FC. Na konsoli jest Real Madryt FC, natomiast w aplikacji Companion jest stara nazwa Stockport FC. Jak naprawić te wszystkie błędy?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    9 months ago

Hej @AJ9FC 

Sprawdź proszę jeszcze, czy Twoje konta są poprawnie połączone poprzez:

• Otwarcie tego linku w karcie incognito
    • Zalogowanie się poprzez Twoje konto PSN
    • W zakładce Połączenia sprawdź nazwę połączonego z kontem EA konta PSN
  • Wszystko zrobiłem, ale nadal występują te same błędy

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    9 months ago

Hej @AJ9FC 

Dzięki za odpowiedź. 

Jeśli wszystkie połączenia się zgadzają i masz pewność, że łączysz się z poprawnym kotem EA, to wyczyść pamięć podręczną aplikacji na telefonie i zaloguj się do niej ponownie.

Informacje na temat Twojego konta zostaną w pewnym momencie zsynchronizowane i poprawne nazwy pojawią się w obu przypadkach. 

• Wszystko zrobiłeem i usunąłem pamięć podręczną a nawet wewnętrzną ale nic nie pomaga. Czy da się jeszcze coś zrobić???

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 2 months ago