Forum Discussion

Re: Nie działa dodatek w the sims 4

Problem rozwiązany . Jeśli ktoś kiedyś będzie miał taką samą sytuację , to już tłumaczę co zrobiłem . Wystarczyło wejść we właściwości gry , potem w zaawansowane opcje uruchomienia i w argumencie wierszu poleceń usunąć wszystko . Po ponownym uruchomieniu gry wszystko działa ! Dziękuję!!!

7 Replies

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    3 years ago

@5433577  Hej

Dzięki za informacje i podzielenie się rozwiązaniem.

Oznaczę Twoją odpowiedź jako rozwiązanie. 🙂

• @5433577 Próbowałam zrobić to co ty, dalej mi nie widzi moich dodatków które zakupiłam kiedy jeszcze był Origin, też karze mi zresetować dodatek, co mam zrobić???
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago

@Koziorozec81

Czy nie widzisz tych dodatków w grze czy nie ma ich w bibliotece EA ap?
    W Bibliotece EA sprawdzasz listę dodatków klikając na okładce gry opcje Zarządzaj , a następnie Zarządzaj dodatkami.

Jeśli nie masz ich w Bibliotece EA ap:
    Wyczyść cache EA ap:
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
    Jesli nie pomaga::
    Zaloguj się do EA app używając ID (nicku) zamiast adresu mailowego. Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania.
    Zaznacz "nie wyloguj mnie"
    Następnie zrestartuj komputer - opcja uruchom ponownie.
    Jeśli w dalszym ciągu dodatków w Bibliotece nie będzie skontaktuj się z polskim doradcą EA - najlepiej na czacie i poproś aby sprawdzili twoje konto.
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/5877452#U5877452

Jeśli nie ma ich w grze odinstaluj DEMO The Sims4 jeśli takie masz na komputerze.
    Jeśli nie miałaś tego DEMO zainstalowanego podaj listę dodatków których nie widzisz w grze, a które w bibliotece EA są oznaczone jako zainstalowane.

• dzola's avatar
    dzola
    2 years ago

Ja potrzebuje pomocy mam taki sam problem. Zaczęło się od tego kiedy rozdawali darmowe rozszerzenia do the sims 4 zainstalowałam je i weszłam do gry weszłam w dodatki i te które były za darmo działają na te stare nie pisało (zresetuj aby dokończyć instalacje). I nie wiem co zrobić próbowałam tego sposobu z zaawansowanym uruchomieniem gry i nic nie miałam tam napisane w tym okienku więc nie miałam co usunąć.

Proszę o pomoc

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago
    @dzola

Skad pobralas te darmowe dodatki? Z Epic Games razem z podstawką?
    Czy połaczyłaś swoje konto na EA app konto z kontem Epic? Czy po prostu utworzylas nowe konto?
  • Część, probuje zrobić to co Ty ale ja w tym wierszy poleceń nie mam nic napisane wiec nie mam  czego usunąć. Czy chodzi o wpisanie własnej komendy?

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,883 PostsLatest Activity: 10 days ago