Forum Discussion

Re: nie mogę zainstalować obiektów ze store

@kreatora Dzięki zadziałało prawie idealnie tzn.mam wszystko co kupiłam w store ale miałam tez kilka rzeczy, które dostałam od kogoś w prezencie i na origin cały czas miałam te rzeczy w grze a teraz pisze, że to prezent i nie da sie pobrać i że musiałabym to kupić.Czy da się z tym cos zrobić?

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago

@doris3111

Mozna sprobowac  -  powinno sie udać.
    Zaloguj sie na My Page identycznie jak logujesz sie na EA ap
    https://mypage.thesims3.com
    Znajdziesz sie a koncie dla TS3
    W okienku pod twoim avatarem i nickiem poszukaj tych swiatów i akcesorrii ktorych ci brakuje i klikaj na kazdy po kolei
    Wyskoczy opcja "pobierz"

Kupione obiekty pojedyncze 

Bedac na swoim koncie na My page wybierz na zielonej listwie u gory dział Store  a tam Purchase History

Tam bedą obiekty ktore  mozesz pobrać - zaznacz w okienku V i nastepnie kliknij download  powinny być i prezenty - przynajmniej ja tam mam wszystkie prezenty jakie otrzymałam gotowe do pobrania. 

• @kreatora Niestety u mnie te prezenty nie mają opcji pobierz jest tylko rysunek prezentu ale pobrac go nie ma jak bo nie ma takiej opcji i po kliknięciu w przedmiot moge go tylko kupić a jak wiadomo w the sims 3 juz nic sie nie da kupić w store,mega mi szkoda bo miałam świat w którym grałam a teraz już go nie mam i nie moge go odzyskać.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 8 days ago