Forum Discussion

Re: Orgin nie przyjmuje kodu z pudełka gry Rayman Legends

@Rafa1PWitaj.

Producentem tej gry jest Ubisoft, a nie Electronics Arts. Origin tego klucza nie przyjmie w żaden sposób.

Jeśli chcesz ją zarejestrować to musisz pobrać aplikację UPlay i tam założyć konto gracza.

Ewentualnie skontaktuj się z doradcą EA na Origin:

Wejdź na https://help.ea.com/pl/
Wybierz opcję "Pomóż w grze".
Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Pozdrawiam.

3 Replies

• Ale w samym Orgin mogę kupić tą grę więc myślałem że mógłbym ją również dodać na podstawie posiadanego kodu aby móc ją zainstalować z Orgin, zniszczyła mi się płyta z tą grą :/

Czyli przez Orgin nie mogę odzyskać do niej dostępu?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Rafa1P 

Na Origin jest dostępnych do kupienie wiele gier innych producentów, po zakupie gry są przypisywane bezpośrednio do Twojego konta i nie aktywujesz ich kodem. Jeśli posiadasz kod do swojej gry musisz przypisać go do swojego konta Ubisoft.

Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy z realizacją tego kodu na UPlay, to będziesz musiał skontaktować się z pomocą Ubisoft. Nasi konsultanci nie mają możliwości przypisywania do kont kluczy od innych wydawców niż Electronic Arts 🙂

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,884 PostsLatest Activity: 2 days ago