Forum Discussion
@kreatoraNie mam błędów bo odinstalowałem Origin i pobrałem Ea app, czytałem że Origin ma być niedługo niedostępny. W Mass Effect Andromeda miałem zaliczone może jakieś 20-30% rozgrywki dla jednego gracza więc jeszcze nie tak tragicznie. Zacząłem już gre od nowa savy normalnie sie zapisują. Mogłem zrobić kopię zapasową folderu Save w dokumentach, ale myślałem że gdy mam aktywna opcję w Origin zapisuj w chmurze to może przywróci mi zapisany stan gry. Opcję w wlasciwosciach gry przywróć ostatni zapis lokalny w Origin też miałem niestety niedostępna w obydwu grach... Fakt faktem że gdybym nie uruchomił żadnych z tych gier gry występował ten błąd to wszystko było by bez problemu...
macię pomysł co zrobić jeżeli to samo dzieje się na ea play zniknęło mi wszystko i widze tylko ten komunikat proszący o to żeby poczekać
- kreatora3 years agoHero (Retired)@enpeluchechien
Jedyne co możesz zrobić na dziś, to zrestartować komputer i zalogować się ponownie. Wedlug ostatnich informacji ten bład jest juz naprawiony, choć EA jeszcze nie oglosiła tego oficjalnie . https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/My-EA-app-game-library-is-empty/td-p/12204880# - 3 years ago@kreatora Mam pytanie. Zalecasz korzystanie z EA app czy z Origin ??. Wiem że Origin ma być niedługo wycofany ale chciałem jeszcze z niego korzystać póki stanie się niedostępny.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
About Origin Mac
Recent Discussions
- 9 days ago
- 19 days ago
zmienić nick
Solved28 days agoFifa manager 11
Solved2 months agoFIFA menager 11
Solved3 months ago