Forum Discussion

olaffffff's avatar
6 years ago

Serwery Origin są chwilowo niedostępne Przepraszamy za niedogodności, ale aktual

Serwery Origin są chwilowo niedostępne
Przepraszamy za niedogodności, ale aktualnie nie możemy pobrać listy Twoich gier. Odśwież stronę i spróbuj ponownie. taki błąd wyskakuje mi od 2 dni. chcialem pograc w simsy na nowym laptopie zainstalowałem origin loguje sie na koto i ten błąd mi wyskoczył. A jak wszedłem do biblioteki gier to nie ma tam nic pomimo kupionych simsów na koncie 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @olaffffff 

Udało Ci się uporać z tym problemem? Jeśli nie to skorzystaj z kroków zawartych tutaj oraz tutaj i daj nam znać czy problem minął 🙂

• @EA_Kuba Niesamowite dzięki wielkie za pomoc super jesteście gdyby nie tacy ludzie jak ty, którzy służą pomocą nikt by nie zagrał w swoją ulubioną grę na tej super platformie gdzie coś się codziennie "wywala" z torów. Pozdrawiam wszystkich co nie mogą zagrać normalnie w gierkę za którą płaci się co roku 3 stówki.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Z racji tego, że wątek jest dość leciwy i mając na uwadze zasady panujące na forum - zamknę go. 

@Pazo_RDU Jeśli pojawia się u Ciebie podobny problem - załóż proszę nowy wątek na forum, opisując problem. 

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,883 PostsLatest Activity: 9 days ago