Forum Discussion

30112004alusia's avatar
2 years ago
Solved

The sims 4 nie chce się pobrać

Konto na origin mam już kilka lat i nigdy nie było takiego problemu kiedy zmieniałam komputer aż do teraz. Mianowicie gdy pobrałam origina na komputer z systemem mac (jesli to ma jakies znaczenie) i chcialam pobrac simsy z mojej biblioteki gier, to nie moglam tego zrobic poniewaz nie pokazuje tam opcji pobierz (załącznik). Co ciekawe taka opcja jest widoczna przy wykupionych dodatkach ale tak czy siak nie da się ich pobrać bez gry podstawowej. Z ciekawośći zalozylam nowe konto i gra pobrała się normalnie z innego konta, ale co mi z tego jesli wiele dodatkow mam wlasnie na tamtym starym i bardzo chcialabym moc z niego je zainstalowac. Próbowalam wielu rzeczy aby jakos to naprawic, ale nic nie pomaga- tak jakby problerm był własnie tylko z kontem bo jak wspomniałam, na innym pobrały się bezproblemowo. 

• kreatora's avatar
    kreatora
    2 years ago
    @30112004alusia

Teraz bardzo potrzebuję info na jakim komputerze i systemie jesteś.
    Jeśli na Mac kliknij Apple ikonę w lewym gornym rogu ekranu i wybierz About This Mac /O tym Mac
    Kliknij System Report (Informacje o systemie) i podaj te dane tutaj
    Na pasku bocznym wybierz Grafika/Ekrany. Jeśli Twoja karta graficzna jest kompatybilna, obok wpisu Metal pojawi się informacja „Obsługiwane”. Możesz ta także zanotować nazwę swojej karty graficznej i ją tu podać.
    (Jeśli karta graficzna nie jest „obsługiwana” przez Metal, to TS4 nie pójdzie na tym komputerze.)

Jesli jesteś na PC z Windows podaj jaki ro Windows. (Win 10? Win11?)

16 Replies

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 10 days ago