Forum Discussion

cptpatrickv's avatar
4 years ago
Solved

Usuwanie gier z biblioteki Origin

Witam, mam pytanie albowiem jak usunąć zduplikowane gry z biblioteki Origin oraz gry które są już nie dostępne ponieważ zakończyła się moja subskrypcja EA Play?

(Jeszcze jedno mniej ważne) na 3 SS jest widoczny BF4 jako normalna wersja a nie dawno została dodana wersja premium przez prezent i Origin nie pokazuje jej, znaczy wszystko z Premium jest tylko chodzi o taki aspekt "wizualny" 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @cptpatrickv 

Jeśli opcja usunięcia nie jest dostępna możesz skorzystać z funkcji "ukryj" w ten sposób gra nie będzie widoczna w głównym widoku biblioteki gier Origin. 

6 Replies

• @cptpatrickv  Hej 🙂

Sprawdź, klikając prawym przyciskiem myszy na okładce gry z logo EA Play - Powinna być opcja "Usuń z biblioteki" po wcześniejszym odinstalowaniu gry z komputera. Resztę gier które nie są zaopatrzone w logo, tylko kiedyś kupiłeś normalnie za pieniądze, to musisz skontaktować się z pomocą, żeby usunąć jakąś grę - tylko musisz wiedzieć, że gra którą support ci usunie, będzie już nie do odzyskania, tylko na nowo ją musisz kupić - Kontakt z Centrum Pomocy 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    4 years ago

@cptpatrickv 

A sprawdź jeszcze w kliencie Steam, czy możesz usunąć w identyczny sposób, być może z automatu usunie również z Origin, albo samemu usunąć, jeżeli opcja się później pojawi  - nie zwróciłem uwagi, że jest logo od Valve - zakupiony abonament na Steam. Jeżeli nie, to pozostaje kontakt z supportem

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @cptpatrickv 

Jeśli opcja usunięcia nie jest dostępna możesz skorzystać z funkcji "ukryj" w ten sposób gra nie będzie widoczna w głównym widoku biblioteki gier Origin. 

• @EA_Kuba Właśnie po prostu te gry ukryję skoro nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji. Tak samo na steam nigdzie tego nie widzę. Temat zamykam i dzięki wszystkim za pomoc

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,884 PostsLatest Activity: 2 days ago