Forum Discussion

WilkuTym's avatar
2 years ago
Solved

Utracony mail weryfikacyjny

Dobry wieczór.

Utraciłem dostęp do adresu mailowego do którego miałem przypisane konto.

Konto jest powiązane z Facebookiem. Nie ważne jak bym chciał się zalogować prosi o weryfikację za pomocą maila do którego dostępu nie posiadam.

Co w takim przypadku trzeba zrobić lub można było by zrobić

• Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego maila możesz nadal założyć sprawę na naszej stronie aby skontaktować się z naszymi doradcami. Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz w tym artykule

Sprawdź różne kategorie zakładając nową sprawę aż pojawi się opcja czatu. 

Tu na forum nie możemy przeprowadzić weryfikacji. 

Alternatywnie, skontaktuj się z administratorami domeny, na której masz zarejestrowany email, w celu odzyskania dostępu. Często istnieje kilka sposobów weryfikacji i odzyskania dostępu do emaila. 

4 Replies

• WilkuTym's avatar
    WilkuTym
    2 years ago

Widać nie zrozumiano mojego tematu, w związku z brakiem dostępu do adresu mailowego do którego konto jest przypisane, nie mam możliwości weryfikacji tożsamości.

W momencie korzystania z pomocy automatycznej prosi o weryfikacje tożsamości,

Nie MAM takiej możliwości. Czatu nie ma w pomocy.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego maila możesz nadal założyć sprawę na naszej stronie aby skontaktować się z naszymi doradcami. Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz w tym artykule

Sprawdź różne kategorie zakładając nową sprawę aż pojawi się opcja czatu. 

Tu na forum nie możemy przeprowadzić weryfikacji. 

Alternatywnie, skontaktuj się z administratorami domeny, na której masz zarejestrowany email, w celu odzyskania dostępu. Często istnieje kilka sposobów weryfikacji i odzyskania dostępu do emaila. 

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 6 days ago