Forum Discussion

FainTestPL's avatar
3 years ago

Wrócić do Origin Marzec 2023

Witam ludziska

[edytowane przez EA_Kuba]. Powiem że jest taka możliwość skorzystania Origin*a dopóki jest aktywny i dopóki EA nie zlikwidowali całego Origin*a .

Bardzo przykro mi że [edytowane przez EA_Kuba] a zrobili wielki bałagan z EA app ale EA mówią dalej *to nie nasza winna* ☹️ . Niech EA mają czas żeby naprawić całą aplikację EA app dopóki będzie stabilny/poprawny bo tak nie może być i ciągle mają problemy a reporty lecą tak szybko aż EA nie są wstanie naprawić EA app bo jest za dużo problemów .

Znalazłem na Twitter

https://twitter.com/jreel_/status/1630775579845836801

Musicie używać/otworzyć za pomocą Notepad > plik: local.xml > wpisujemy na początku  </Settings> → <Setting key="MigrationDisabled" type="1" value="true" /> i zapisujemy/zamykamy . Bardzo ważne żeby był wylogowany/wyłączony Origin a później po zmianie pliku local.xml to wtedy logujemy Origin*a . Trzeba też usunąć EA app żeby nie przeszkadzał z Origin*em . 

U mnie działa normalnie na Win7 tylko dlatego chciałem zagrać Mass Effect [2007] a jeśli chcecie Win8.1/10 to też będzie działać 😇  . Możecie też spróbować inne gierki które nie działy na EA app np. Fifa/Sims*y . Macie szanse ale nie gwarantuję że wszystkie pójdą gierki .

Pozdro Michagm i trzymajcie ludziska ci którzy chcą wrócić do Origin*a

EA_Kuba - usunąłem zbędne epitety nie wnoszące nic do zaproponowanego przez Ciebie obejścia.

11 Replies

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,882 PostsLatest Activity: 2 days ago