Forum Discussion

nexuzlaczkiem's avatar
2 years ago
Solved

zmienić nick

hej ogólnie długo nie używałem konta zmieniłem sobie EA ID i mam jakiś 2 nick który totalnie mi sie nie podoba i jak moge to zmienić? prosze bo to taki cringe ze mnie skreca.

• Hej @nexuzlaczkiem 

Na stronie do zarządzania swoim kontem EA, możesz edytować swoją nazwę konta EA, czyli EA ID. 

Warto pamiętać, że inne nazwy mogą być związane z innymi platformami, takimi jak Xbox, PSN czy Steam. Jeśli chcesz zmienić swoje ID na tych platformach, sugeruję sprawdzić na ich stronach czy istnieje taka możliwość.

Ważne jest również, abyś wiedział, że nie zawsze możemy zmieniać ID, które zostało stworzone przy uruchamianiu naszych starszych tytułów. W takich przypadkach, niestety, nie będzie możliwości zmiany ID.

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @nexuzlaczkiem 

Na stronie do zarządzania swoim kontem EA, możesz edytować swoją nazwę konta EA, czyli EA ID. 

Warto pamiętać, że inne nazwy mogą być związane z innymi platformami, takimi jak Xbox, PSN czy Steam. Jeśli chcesz zmienić swoje ID na tych platformach, sugeruję sprawdzić na ich stronach czy istnieje taka możliwość.

Ważne jest również, abyś wiedział, że nie zawsze możemy zmieniać ID, które zostało stworzone przy uruchamianiu naszych starszych tytułów. W takich przypadkach, niestety, nie będzie możliwości zmiany ID.

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,883 PostsLatest Activity: 14 days ago