z2j8ws9sl8xmNewcomer7 months agoCampaignsMam zawodników a nie kogę grać dalej [CM - Moved from EN - NBA Live Mobile boards]IMG_1444.png3.1 MBIMG_1442.png4.2 MB
Recent DiscussionsAnthem - nie można połączyć się z serwerem. Mam pewien problem z połączeniem się z serwerem a czasu jest coraz mniej bo tylko do 12 Stycznia 2026. Chce jeszcze ograć ten tytuł, za który w końcu zapłaciłem. Otwórz nie mogę połączyć się z serwer...Witam, problem z językiem polskim w grze nfs payback Dzień dobry, mam problem z grą Need for Speed Payback na EA App. Aplikacja nie pobiera polskiej lokalizacji i w folderze gry mam tylko pliki językowe en.sb i en.toc w katalogu loc. Chciał...EA Anticheat??? Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk) Fifa 23 Mam problem w grze Fifa 23. Nie mogę połączyć się online z innymi graczami i nie mogę grać w sezony. W załączniku dołączam komunikat jaki mi się wyświetla. Na tej konsoli utworzono zbyt wiele kont UT. Witam mam pytanie co mam zrobić gdy wyświetla sie taki komunikat w grze FC26. Konsole PS5 kupiłem niedawno od kolegi. Czy musze to załatwić na live chatcie z operatorem?