Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Inne gry EA

Forum Discussion

z2j8ws9sl8xm's avatar
z2j8ws9sl8xm
Newcomer
7 months ago

Campaigns

Mam zawodników a nie kogę grać dalej

[CM - Moved from EN - NBA Live Mobile boards]

ios
nba live mobile
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Despo3011's avatar

Anthem - nie można połączyć się z serwerem.

Mam pewien problem z połączeniem się z serwerem a czasu jest coraz mniej bo tylko do 12 Stycznia 2026. Chce jeszcze ograć ten tytuł, za który w końcu zapłaciłem. Otwórz nie mogę połączyć się z serwer...
    Despo3011
    23 hours ago
  • piotr1422's avatar

Witam, problem z językiem polskim w grze nfs payback

Dzień dobry, mam problem z grą Need for Speed Payback na EA App. Aplikacja nie pobiera polskiej lokalizacji i w folderze gry mam tylko pliki językowe en.sb i en.toc w katalogu loc. Chciał...
    piotr1422
    4 days ago
  • xyzrcUsiecc__'s avatar

EA Anticheat???

Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk)
    xyzrcUsiecc__
    9 days ago
  • Leo38wins's avatar

Fifa 23

Mam problem w grze Fifa 23. Nie mogę połączyć się online z innymi graczami i nie mogę grać w sezony. W załączniku dołączam komunikat jaki mi się wyświetla.
    Leo38wins
    16 days ago
  • MonkaLujuu's avatar

Na tej konsoli utworzono zbyt wiele kont UT.

Witam mam pytanie co mam zrobić gdy wyświetla sie taki komunikat w grze FC26. Konsole PS5 kupiłem niedawno od kolegi. Czy musze to załatwić na live chatcie z operatorem?
    MonkaLujuu
    18 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.