frankey100Rising Newcomer2 months agoClaiming rewards double showingEvery time I claim something it appearing again it's little irritating don't you think so?
Featured PlacesInne gry EA Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 7 days ago211 Posts
Inne gry EA Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 7 days ago211 Posts
Recent DiscussionsEA Anticheat??? Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk) skate.™ Wskocz do gry i grajcie razem w skate.™ Sezon 2. Skate. Season 2 wystartował 2 grudnia 2025 i potrwa do 3 marca 2026. Wchodzi w nim sporo nowości: nowe miejscówki, kosmetyki, ulepszenia grafiki i jakości gry. Najważniejszy dodatek to Own the Lot ...Crysis - Problem z konfiguracją gry . Zainstaluj grę ponownie. Nie działa Crysis 1. Kupiona wersja trilogy. Wyskakuje błąd : Gra już naprawiana w EA App, resetowany komputer i nic. Proszę o pomoc lub zwrot pieniędzy. Osiągnięto limit kont UT Witam. Posiadam problem. Wyświetla mi się błąd na PS5 "Na tej konsoli utworzono zbyt wiele kont UT. Aby kontynuować grę użyj jednego z wcześniej utworzonych kont." Miałem wcześniej połączone swoje ...Anthem - nie można połączyć się z serwerem. Mam pewien problem z połączeniem się z serwerem a czasu jest coraz mniej bo tylko do 12 Stycznia 2026. Chce jeszcze ograć ten tytuł, za który w końcu zapłaciłem. Otwórz nie mogę połączyć się z serwer...