frankey100Rising Newcomer4 months agoClaiming rewards double showingEvery time I claim something it appearing again it's little irritating don't you think so?
Recent DiscussionsSimcityBuildit nieprzydzielony dodatkowy zakup Witam! Mam problem z SimCity Buildity, a mianowicie kupiłem dodatkowy karnet burmistrza-kasa z konta została pobrana a po wszystkim wyświetlił się komunikat ERROR… i do dziś dnia nie przydzieliło m...Upadek SimcityBuildit Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masow...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Problem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie. Wyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...