Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Inne gry EA

Forum Discussion

frankey100's avatar
frankey100
Newcomer
8 months ago

Claiming rewards double showing

Every time I claim something it appearing again it's little irritating don't you think so?

skate.
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• 4d7trrq2n2pv's avatar

Utracone miasto w SimCity

To są jakieś żarty. Od 16.06 nie mogę zalogować się na moje miasto, wyskakuje błąd, że moje konto jest powiązane z innym miastem, ale nie mogą mnie z nim połączyć. Pisalam kilka razy do działu tech...
    4d7trrq2n2pv
    19 days ago
  • 0msds2v6jhfj's avatar

Podaż większa niż popyt

Mam większą podaż niż popyt na kanalizację, a i tak ludzie opuszczają z tego powodu miasto i gra każe mi ulepszać każdą rurę ściekową
    0msds2v6jhfj
    1 month ago
  • AsYesterday's avatar

Gra Dead Space nie posiada polskich tłumaczeń.

Gra kupiona za pośrednictwem EA App nie posiada polskich tłumaczeń tekstu. Na platformie jest opisane, że obsługuje język polski, ale w rzeczywistości dotyczy on wyłącznie audio dubbingu. Jest to...
    AsYesterday
    1 month ago
  • XxJacoBoooo's avatar

CFL 26 Problem z Trialem

Mam aktywną subskrypcję EA Play, gra College Football 26 jest w bibliotece, a system wciąż widzi tylko wersję Trial, który się "skończył". Wykonałem już: reinstalację, czyszczenie cache konsoli, usun...
    XxJacoBoooo
    3 months ago
  • SzalonyLeesek's avatar

Madden 26 ultimate team

Mam problem z włączeniem opcji ultimate team w madden 26. Jest ona u mnie wyłączona Dlaczego ?
    SzalonyLeesek
    3 months ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago