Forum Discussion

Przemmo17's avatar
3 years ago
Solved

Dot.: Nie mogę się połączyć z serwerami respawn

@EA_Kalina Nie mogę odpalić gry przez np. Steam albo EA app włącza się a po chwil zamyka grę do startu gry
  • Hej @Przemmo17 

Przeniosłam Twój wpis z innej dyskusji dotyczącej tej samej gry, ale innego błędu.

Na start upewnij się proszę czy EA app jak i aplikacja Steam są dodane do wyjątków w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej Windows. 

Dodatkowo przetestuj obydwie aplikazje, z zaznaczoną jak i odznaczoną opcją "Uruchom jako administrator".

Sprawdź również, czy wyłączenie "Trybu rodzinnego" na platformie Steam pomoże z uruchomieniem gry.

Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Przemmo17 

Przeniosłam Twój wpis z innej dyskusji dotyczącej tej samej gry, ale innego błędu.

Na start upewnij się proszę czy EA app jak i aplikacja Steam są dodane do wyjątków w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej Windows. 

Dodatkowo przetestuj obydwie aplikazje, z zaznaczoną jak i odznaczoną opcją "Uruchom jako administrator".

Sprawdź również, czy wyłączenie "Trybu rodzinnego" na platformie Steam pomoże z uruchomieniem gry.

Pozdrawiam,

_Kalina

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.202 PostsLatest Activity: 11 hours ago