Forum Discussion

VerniX666's avatar
VerniX666
Seasoned Newcomer
2 months ago

It takes two błąd na ośmiornicy

Witam przychodze z problemem gramy z dziewczyną i nie da sie dalej grać, jesteśmy na etapie walki z ośmiornicą i problem polega na tym że zawsze w tym samym momencie gra zaczyna sie zacinać i chwile po tym wywala, nie wiem co robić odinstalowanie gry nie pomogło i dodam że to nie przez internet bo jak załadowaliśmy gre poziom niżej to wszystko działało do tego momentu co wyżej napisałem, nigdzie nic o tym nie ma a bardzo fajnie sie gra ale nie da sie grać dalej, jeśli ktoś wie co jest nie tak to prosze o pomoc 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej VerniX666​ 

Po przejrzeniu forum,  podsyłam Wam kroki, które pomogły innym graczom. Sprawdźcie obniżenie ustawień graficznych (nawet do minimum), wyłączenie VSync, ponowne uruchomienie gry lub przełączenie się na lokalną kooperację podczas walki z bossem.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Jeśli post EA_Kalina​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!

• VerniX666's avatar
    VerniX666
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

Zrobiliśmy wszystko co było w odpowiedzi ale dalej jest tak samo u mnie pokazuje sie że gracz opuścił sesje a u drugiej osoby zdjęcie poniżej. I jeszcze raz internet nie jest problemem bo inne gry online nam działają.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.186 PostsLatest Activity: 12 days ago