Forum Discussion

VerniX666's avatar
VerniX666
Seasoned Newcomer
18 days ago

It takes two błąd na ośmiornicy

Witam przychodze z problemem gramy z dziewczyną i nie da sie dalej grać, jesteśmy na etapie walki z ośmiornicą i problem polega na tym że zawsze w tym samym momencie gra zaczyna sie zacinać i chwile po tym wywala, nie wiem co robić odinstalowanie gry nie pomogło i dodam że to nie przez internet bo jak załadowaliśmy gre poziom niżej to wszystko działało do tego momentu co wyżej napisałem, nigdzie nic o tym nie ma a bardzo fajnie sie gra ale nie da sie grać dalej, jeśli ktoś wie co jest nie tak to prosze o pomoc 

3 Replies

• VerniX666's avatar
    VerniX666
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Zrobiliśmy wszystko co było w odpowiedzi ale dalej jest tak samo u mnie pokazuje sie że gracz opuścił sesje a u drugiej osoby zdjęcie poniżej. I jeszcze raz internet nie jest problemem bo inne gry online nam działają.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Jeśli post EA_Kalina​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej VerniX666​ 

Po przejrzeniu forum,  podsyłam Wam kroki, które pomogły innym graczom. Sprawdźcie obniżenie ustawień graficznych (nawet do minimum), wyłączenie VSync, ponowne uruchomienie gry lub przełączenie się na lokalną kooperację podczas walki z bossem.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.184 PostsLatest Activity: 2 hours ago