EA_KalinaCommunity Manager3 years agoRe: Nie można grać w tryb online Titanfall 2 nawet nie wyświetla się centrum danychHej @shadow990876 Napisz nam na jakiej platformie grasz i czy wcześniej była możliwość gry online. W przypadku wyświetlenia komunikatu z błędem, podeślij zdjęcie/ zrzut ekranu. Pozdrawiam, _Kalina
Recent DiscussionsWyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Deautoryzacja kont Crysis 2 Witam Dostałem ostatnio grę Crysis 2 Przyznam się od razu, że chciałbym ją sprzedać. Niestety nie wiem przez ile komputerów się przewinęła i chciałbym poprosić o deautoryzacje kont na których gra z...Usunięcie miasta z wojen klubowych Witam czy da się samemu wyjść z drużyny wojen klubowych nie usuwając danych? Mamy taki problem w drużynie,że nasz Prezes jest nieaktywny od pół roku,możemy tylko przyjmować graczy,ale nie usuwać. E...Usuniecie konta Witam,chciałem prosić o usuniecie konta.Na racenet probowalem polaczyc moje glowne konto z innego adresu email a wyskakuje mi ze polaczylem je z psn ,jak chce wejsc na te psn i je odlaczyć to znowu p...