VastStudent4035Rising Newcomer5 months agoSTAR WARS™ Battlefront™ has been unable to connect to the EA server STAR WARS™ Battlefront™ has been unable to connect to the EA server for a week. Third-party games are working fine in multiplayer.
VastStudent4035Rising Newcomer5 months agoI assume the servers have been shut down. The game still won't connect.
Recent DiscussionsSimcityBuildit nieprzydzielony dodatkowy zakup Witam! Mam problem z SimCity Buildity, a mianowicie kupiłem dodatkowy karnet burmistrza-kasa z konta została pobrana a po wszystkim wyświetlił się komunikat ERROR… i do dziś dnia nie przydzieliło m...Upadek SimcityBuildit Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masow...Ulepszenia usług. Od trzech dni temu w grze wszystkie usługi wymagają ulepszenia. Niestety od najniższego poziomu. To spowodowało że nagle wszystkie statystyki spadły mi do poziomu 30%. Oczywiście wpłynęło to na docho...Problem z pobraniem gry Kupiłem na stronie Uniwersum Gier kod do gry Red Alert III, w EA app jak wpisałem kod nie mogę jej pobrać tzn zjechać suwakiem do dołu, a na stronie wywala błąd, może ktoś zna rozwiązanie. Wyjście z klubu. Witam. Chciałbym wyjść z klubu,by już nie brać udziału w wojnach klubowych.Może ktoś podpowiedzieć jak się to robi? [Moved to Other EA Games PL. Please review our guidelines regarding language post...