Forum Discussion

Roawwwwwr_'s avatar
8 years ago

Titanfall 2 - gra zamarza bez powodu DGXI_Error_Device_Hung

Shalom.
Od niedawna pogrywam w Titanfall2. Kampanię udało mi się ukończyć bez żadnych problemów, ale za to multi jest odrobinę uporczywe. Gra wiesza się co ok 20 minut, a za trzecim razem muszę ją zabijać Windowsowym menedżerem zadań. Usuwałem cashe zarówno Origin, jak i Titanfall, gierkę reinstalowałem i "naprawiałem" wbudowanym w Origin narzędziem, aktualizowałem sterowniki do karty graficzne, instalowałem ich starsze wersje, bawiłem się ustawieniami graficznymi, ale nic nie pomaga. Nie mam pomysłu, co mógłbym jeszcze zrobić. Wina raczej nie leży w karcie, ni procesorze, bo temperatury, jak i użycie nie przekraczają rozsądnych wartości (50-60 stopni i 60-80%). Proszę o pomoc i jakieś świeże idee.

Specyfikacja blaszaka, na jakim gram:

AMD FX-6300

AMD R9 280 3GB

8GB RAM DDR3

ASUS a78l-m

Pozdrawiam,

--Jakub

PS:

Jest możliwość zmiany dubbingu na angielski? Miałem możliwość zakosztowania zagranicznej wersji u znajomego, co w sumie skłoniło mnie do kupna swojej kopii. Polskie głosy są ok, ale wiadomo, lepsze jest wrogiem dobrego.

Pozdrawiam,

--Jakub

16 Replies

• Już nie muszę restartować komputera, ale problem wciąż jest. Za każdym razem, jak odpalam Obronę Kresów, to trzymam kciuki, żeby wrzuciło mnie do końcówki meczu, żebym miał szansę dostać punkty.

Jakieś postępy w opracowywaniu solucji?

• Prz3mo36's avatar
    Prz3mo36
    8 years ago

witam wszystkich .

Mam pytanie czy tylko karty graficzne serii AMD mają problemy właśnie z tym błędem

Zmieniłem ustawienie do minimum i tak samo jak kolega wchodzę do gry obrona kresów i się modle by nie wywaliło błędu 0x887A0006

Najnowszy sterownik pod msi r7 370 4gb ddr 5 czysta instalacja dx i vc++

Czemu ten problem nie pojawiał się w SP tylko w MP na obronie kresów

• Witam , jestem ciekaw czy teraz wywali mi ten sam błąd .

Zrobiłem całkowity format komputera i czystą instalacje systemu i sterowników jak ściągnę grę

to dam znać czy dalej wywala ten wnerwiający błąd 0x887A0006

• Przyjacielu serdeczny miałem dokładnie to samo co ty

Rozwiązanie jest bardzo proste przynajmniej w moim przypadku pomogło

mam słabszą kartę graficzną od niejednego wyjadacza gier na tym forum bo tylko MSI Radeon R7370 4GB ram DDR5

jedynie co trzeba zrobić zmienić ustawienia na domyślnie i wszystko zmienić na wysokie lub bardzo wysokie ustawienia i już nie będzie cie wyrzucać z obrony kresów

• Panie drogi, królu złoty, dziękuję za poradę, ale, niestety, mi nie pomogło.

• xXxPrzemxXx mam pytanie bo mam ten sam błąd i twoje rozwiązanie działa ale mam strasznie słabą kartę graficzną i ten sposób działa tylko na domyślnych ustawieniach graficznych?

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 18 hours ago