Forum Discussion

Przemekc1977's avatar
3 years ago

Titanfall 2 się nie uruchamia (2022)

Titanfall 2 zakupiony przez Steam - działał elegancko przez kilka uruchomień, potem wyświetlił komunikat, że łączenie kont jest w toku, odwoływał się przy tym do platformy Origin. Odinstalowałem Origin jako wycofane, na platformie EA mam Titanfall 2. Teraz nie uruchamia się ani z EA, ani ze Steam, przy czym nie wyświetla żadnych błędów. Po prostu się nie uruchamia i tyle. Steam zrzuca wsparcie na EA, EA nie ma opcji wsparcia - na forum nie znalazłem nic, co by działało, a bezpośredniego kontaktu do EA brak.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Przemekc1977 

Dzięki za Twój wpis. Na początek proszę: 

• Zweryfikuj pliki lokalne gry - napraw grę w EA app / Sprawdź spójność plików gry dla Steam
    • upewnij się, że EA app, Steam i gra są dodane do wyjątków w ustawieniach Windows Defender - instrukcja; jeśli posiadasz dodatkowy program antywirusowy, zrób to samo 
    • uruchom EA app i Steam jako administrator
    • dodatkowo w oknie logowania do EA app odznacz opcję "nie wylogowuj mnie"

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

Jeśli potrzebujesz skontaktować się z nami bezpośrednio> Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

• Taaaa... Wszystko to już przerobione. Spójność plików w Steam, uruchamianie jako administrator, nic nie pomogło. Znalazłem na angielskim odpowiedniku link do instalki Origin. Zainstalowałem, kilka razy wyświetliło błąd odnośnie linkowania kont, a po którejś próbie w końcu odpaliło. Nie mam pojęcia, co pomogło, dość randomowa sytuacja.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.203 PostsLatest Activity: 18 hours ago