Forum Discussion

Przemekc1977's avatar
3 years ago

Titanfall 2 się nie uruchamia (2022)

Titanfall 2 zakupiony przez Steam - działał elegancko przez kilka uruchomień, potem wyświetlił komunikat, że łączenie kont jest w toku, odwoływał się przy tym do platformy Origin. Odinstalowałem Origin jako wycofane, na platformie EA mam Titanfall 2. Teraz nie uruchamia się ani z EA, ani ze Steam, przy czym nie wyświetla żadnych błędów. Po prostu się nie uruchamia i tyle. Steam zrzuca wsparcie na EA, EA nie ma opcji wsparcia - na forum nie znalazłem nic, co by działało, a bezpośredniego kontaktu do EA brak.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Przemekc1977 

Dzięki za Twój wpis. Na początek proszę: 

• Zweryfikuj pliki lokalne gry - napraw grę w EA app / Sprawdź spójność plików gry dla Steam
    • upewnij się, że EA app, Steam i gra są dodane do wyjątków w ustawieniach Windows Defender - instrukcja; jeśli posiadasz dodatkowy program antywirusowy, zrób to samo 
    • uruchom EA app i Steam jako administrator
    • dodatkowo w oknie logowania do EA app odznacz opcję "nie wylogowuj mnie"

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

Jeśli potrzebujesz skontaktować się z nami bezpośrednio> Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

• Taaaa... Wszystko to już przerobione. Spójność plików w Steam, uruchamianie jako administrator, nic nie pomogło. Znalazłem na angielskim odpowiedniku link do instalki Origin. Zainstalowałem, kilka razy wyświetliło błąd odnośnie linkowania kont, a po którejś próbie w końcu odpaliło. Nie mam pojęcia, co pomogło, dość randomowa sytuacja.