Forum Discussion

Lodos21's avatar
2 years ago

Titanfall2 - steam automatyczna weryfikacja plików

Witajcie, mam problem z titanfall2 którą kupiłem na steam winter sale, jak uruchamiam grę przez steam, to uruchamia się program EA, po chwilowym ładowaniu gra titanfall2 na steam przechodzi w weryfikację plików, pobierałem na nowo, resetowałem kompa, jak i odpalałem czysty rozruch i dalej to samo, przez EA nie mogę zarządzać grą, mam TYLKO "zarządzaj dodatkami"

Chce tylko jeszcze dodać, że mass effect legendary jak i NFS Heat działają normalnie, nie mogłem znaleźć jakichkolwiek informacji na ten temat, więc tu jest moja ostatnia deska ratunku

Dorzucam ssy

11 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Lodos21 

Na start wyczyść pamięć podręczną Steam oraz EA app i ponownie sprawdź spójność plików gry. Nastęnie wyloguj się z EA app i pobierz manualnie aktualizacje dla EA, uruchamiając program EAUpdater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 

Pamiętaj by logując się do EA app skorzystać z danych logowania platformy Steam.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 14 hours ago