Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. Inne gry EA

Forum Discussion

ciasteczko18152's avatar
ciasteczko18152
Newcomer
3 months ago

Unable to login

I can't log to skate  because it shows me unable to login we cannot complete this action at this moment

błąd
skate.
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• ggthax's avatar

Usuniecie konta

Witam,chciałem prosić o usuniecie konta.Na racenet probowalem polaczyc moje glowne konto z innego adresu email a wyskakuje mi ze polaczylem je z psn ,jak chce wejsc na te psn i je odlaczyć to znowu p...
    ggthax
    6 days ago
  • Kropi's avatar

Kod błędu EC:10901

Kupiłem Battlefront II i chciałem w niego zagrać, a tu okazuje się, że mam bana i nie moge z tym nic zrobić. Pisałem odniesienie i nic
    Kropi
    12 days ago
  • EA_Kalina's avatar

Skate. Wydarzenie Winter Roll-stice

Witaj w wydarzeniu Winter Roll-stice, pierwszym evencie Sezonu 2 w San Van! Potrwa ono od 16 grudnia do 13 stycznia, a żebyś zdążył wydać wszystkie Snowflakes, sklep Winter Roll-stice w grze będzie o...
    EA_Kalina
    26 days ago
  • xyzrcUsiecc__'s avatar

EA Anticheat???

Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk)
    xyzrcUsiecc__
    1 month ago
  • EA_Kalina's avatar

skate.™ Wskocz do gry i grajcie razem w skate.™ Sezon 2.

Skate. Season 2 wystartował 2 grudnia 2025 i potrwa do 3 marca 2026. Wchodzi w nim sporo nowości: nowe miejscówki, kosmetyki, ulepszenia grafiki i jakości gry. Najważniejszy dodatek to Own the Lot ...
    EA_Kalina
    1 month ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.