ciasteczko18152Newcomer9 months agoUnable to loginI can't log to skate because it shows me unable to login we cannot complete this action at this moment
Recent DiscussionsUtracone miasto w SimCity To są jakieś żarty. Od 16.06 nie mogę zalogować się na moje miasto, wyskakuje błąd, że moje konto jest powiązane z innym miastem, ale nie mogą mnie z nim połączyć. Pisalam kilka razy do działu tech...Podaż większa niż popyt Mam większą podaż niż popyt na kanalizację, a i tak ludzie opuszczają z tego powodu miasto i gra każe mi ulepszać każdą rurę ściekową Gra Dead Space nie posiada polskich tłumaczeń. Gra kupiona za pośrednictwem EA App nie posiada polskich tłumaczeń tekstu. Na platformie jest opisane, że obsługuje język polski, ale w rzeczywistości dotyczy on wyłącznie audio dubbingu. Jest to...CFL 26 Problem z Trialem Mam aktywną subskrypcję EA Play, gra College Football 26 jest w bibliotece, a system wciąż widzi tylko wersję Trial, który się "skończył". Wykonałem już: reinstalację, czyszczenie cache konsoli, usun...Madden 26 ultimate team Mam problem z włączeniem opcji ultimate team w madden 26. Jest ona u mnie wyłączona Dlaczego ?