Forum Discussion

0a2360ecf9fb5eda's avatar
0a2360ecf9fb5eda
Seasoned Newcomer
25 days ago

Upadek SimcityBuildit

Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masowego niezadowolenia użytkowników aplikacji Simcitybuildit wtym także do zaprzestania uczestniczeniu w tym procederze. Wydawane pieniądze w przeszłości na usługi oraz elektrownie nagle po latach zostały unieważnione, przeszły do lamusa przez pseudo twórców, dzisiaj nie działają w dawno już wybudowanym mieście ze względu na poziomy ulepszeń wtedy kiedy kiedyś ich nie było. Za rekompensatę tych o to wspaniałomyślnych wydarzeń użytkownicy zostali " nagrodzeni" częściowo ulepszonymi usługami typu: 4/8 , 5/8 itp poziomami, straży, szpitali, policji oraz zapotrzebowaniami na wode, prąd, kanalizację i odpady. Niestety pomimo tego rekompensata w większości nie jest równa ani sprawiedliwa, na swoim przykładzie mam duże problemy w swoim mieście, pomimo wydania już wielu pieniędzy czynnik zadowolenia osiaga ledwo 75 % a ja nie moge sobie na to pozwolic, prowadze swoje miasto na najwyższych możliwych poziomach i jakości z tego też względu nie mam zamiaru go przebudowywać, ponieważ był zbudowany z głową i bardzo dobrze funkcjonował do czasu wprowadzenia tej nieszczęsnej nowinki nikomu nie potrzebnej. 

APELUJE !

twórcy, ludzie odpowiedzialni za gre simcitybuildit Opamiętajcie się! Wycofajcie się z aktualnej zmiany, wróćcie do normalności, do tego co funkcjonowało bardzo dobrze latami, za co miliony użytkowników ją pokochało, jeśli zależy wam na ludziach i chociaż trochę na tej grze.

No RepliesBe the first to reply