Forum Discussion

4d7trrq2n2pv's avatar
4d7trrq2n2pv
Seasoned Newcomer
25 days ago

Utracone miasto w SimCity

To są jakieś żarty. Od 16.06 nie mogę zalogować się na moje miasto, wyskakuje błąd, że moje konto jest powiązane z innym miastem, ale nie mogą mnie z nim połączyć. 

Pisalam kilka razy do działu technicznego EA i nikt nie umie mi pomóc. Inne osoby widzą moje stare miasto, więc ono jest, ale ja się zalogować do niego nie mogę. Kolejne osoby robią kopiuj-wklej - odinstaluj i ponownie wgraj grę.... 

Robiłam to kilkanaście razy jak nie więcej, nic nie pomaga, to jest strasznie frustrujące.

Gram od 2019 roku, wydałam mnóstwo pieniędzy na ulepszenie gry i to wszystko poszło na marne. A najgorsze jest ze pomoc EA nic z tym nie robi i tylko zamyka sprawę jedna po drugiej. 

Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał sam? Proszę Was o pomoc bo na EA nie można liczyć. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej 4d7trrq2n2pv​ 

Rozumiem Twoją frustrację, zwłaszcza że problem pojawił się nagle, a standardowe kroki, takie jak ponowna instalacja gry, nie przyniosły efektu.

Komunikat, który widzisz, był już opisywany przez innych graczy SimCity BuildIt. W podobnych przypadkach najczęściej zalecano upewnienie się, że logowanie odbywa się na tym samym koncie (Facebook, Google Play, Game Center lub Apple), z którym pierwotnie zostało zapisane miasto, ponieważ powiązanie miasta z kontem jest trwałe.

• 4d7trrq2n2pv's avatar
    4d7trrq2n2pv
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Niestety w dalszym ciągu nie odzyskałam miasta. EA zamyka zgłaszane sprawy. Już nie wiem, gdzie mam szukać pomocy. Wypróbowałam wszystkie możliwe sposoby na odzyskanie mojego miasta, który istnieje od 2019 roku. Najlepsze jest to, że ono dalej widnieje, znajomi dalej je widzą u siebie.