Forum Discussion

piotr1422's avatar
piotr1422
Seasoned Newcomer
29 days ago
Solved

Witam, problem z językiem polskim w grze nfs payback

Dzień dobry,

mam problem z grą Need for Speed Payback na EA App.

Aplikacja nie pobiera polskiej lokalizacji i w folderze gry mam tylko pliki językowe en.sb i en.toc w katalogu loc.

Chciałbym prosić o udostępnienie oficjalnej polskiej paczki językowej (pl_pl.sb oraz pl_pl.toc), ponieważ gra nie daje możliwości zmiany języka.

Dane instalacji:

C:\Program Files\EA Games\Need for Speed Payback\DATA\WIN32\loc\

Proszę o pomoc i przesłanie paczki plików PL. Dziękuję!

• Hej piotr1422​ 

Dzięki za wiadomość. Wersja językowa gry jest przypisana do numeru seryjnego i zależy od regionu, w którym gra została zakupiona. Nie mamy możliwości udostępnienia paczki językowej do pobrania osobno ani ręcznego dodania plików językowych do instalacji. Jeśli gra została kupiona poza regionem, w którym język polski jest dostępny, w ustawieniach może pojawiać się np. wyłącznie wersja angielska.

Need for Speed Payback została oficjalnie wydana w języku polskim — zawiera polskie napisy, ale nie posiada pełnego dubbingu.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej piotr1422​ 

Dzięki za wiadomość. Wersja językowa gry jest przypisana do numeru seryjnego i zależy od regionu, w którym gra została zakupiona. Nie mamy możliwości udostępnienia paczki językowej do pobrania osobno ani ręcznego dodania plików językowych do instalacji. Jeśli gra została kupiona poza regionem, w którym język polski jest dostępny, w ustawieniach może pojawiać się np. wyłącznie wersja angielska.

Need for Speed Payback została oficjalnie wydana w języku polskim — zawiera polskie napisy, ale nie posiada pełnego dubbingu.

• piotr1422's avatar
    piotr1422
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

A oki, kupiłem na terenie w polsce ale no dobrze rozumiem, dziękuję za odpowiedź 

Featured Places

Node avatar for Inne gry EA

Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.Latest Activity: 7 days ago
211 Posts