Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Błąd gry wieloosobowej na kosoli xbox one. Pomocy.

Błąd gry wieloosobowej. Dlaczego nie mogę zagrać w tryb wieloosobowy  na konsoli xbox one ? Wyskakuje mi taka informacja : Ty albo członek twojej drużyny nie macie zezwolenia na dostęp do funkcji sieciowych. Raz grałem bez problemu a teraz już 2 tydzień nie mogę. Co zrobić aby można było zagrać w tryb wieloosobowy ?

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Raz tez nie miałem XBOX LIVE GOLD i mogłem grać ( pewnie to przypadek )  ?  Mniejsza z tym po wykupieniu XBOX LIVE GOLD gra wieloosobowa ruszyła tak że przypuszczam że to była przyczyna . Dziękuje bardzo za pomoc . Pozdrawiam

5 Replies

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

Cześć @martynka01020304

Więc wcześniej mogłeś bez problemu dołączyć do rozgrywki wieloosobowej i nagle straciłeś tę opcję? 🤭 Nie martw się, postaramy się coś na to zaradzić 😉

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 jest grą bazującą na rozgrywce online. Aby mieć dostęp do wszystkich funkcji w grze na konsoli Xbox One wymagana jest aktywna subskrypcja Xbox Live Gold. Bez aktywnej subskrypcji nie będziesz miał możliwości udziału w trybie wieloosobowym - ciągle będziesz miał za to dostęp do trybu jednoosobowego oraz lokalnej kooperacji (tzw. trybu kanapowego, gdzie możesz grać ze znajomym na jednej konsoli).

Dlatego upewnij się proszę czy masz aktywną wspomnianą usługę i daj mi znać czy to było przyczyną problemu 🙂

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Raz tez nie miałem XBOX LIVE GOLD i mogłem grać ( pewnie to przypadek )  ?  Mniejsza z tym po wykupieniu XBOX LIVE GOLD gra wieloosobowa ruszyła tak że przypuszczam że to była przyczyna . Dziękuje bardzo za pomoc . Pozdrawiam

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

A jeśli ta informacja pojawia się nadal po wykupieniu XBOX LIVE GOLD co dalej z tym zrobić?

• Witam mam ten sam problem na konsoli xbox one profil ustawiony jest bez ograniczen a drugi gracz gra jako gosc1 wiec podlega pod moje konto i dalej wyskakuje blad. Czy ktos sobie z tym poradzil?

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 26 days ago