Forum Discussion

miezio001's avatar
3 years ago
Solved

Błąd połączenia z serwerem Xbox One

Witam

Mogę prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu z połączeniem z serwerami.

Od kiedy zakupiliśmy grę ( 4 dni) cały czas są problemy z połączeniem z serwerem. Jeszcze wczoraj na cztery próby jedna była skuteczna. Dzisiaj niestety nie udaje się już zupełnie połączyć.

Restart rutera, przeinstalowanie gry, zmiana ustawień regionalnych na koncie EA na Polskę - nic nie pomaga.

Dajcie proszę znać co jeszcze mogę zrobić aby gra w końcu działała bez problemów.

A oczywiście Xbox GOLD wykupiony.

Sprawa pilna - jeszcze chwila i dziecko mnie zamęczy, że kupił grę za swoje i nie może grać 🙂

• Hej @miezio001 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? Jeśli tak, to powiedz nam proszę w której części gier z serii PvZ pojawia się problem. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @miezio001 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? Jeśli tak, to powiedz nam proszę w której części gier z serii PvZ pojawia się problem. 

• Hej. 

Przez tydzień konsola łączyła się z serwerami. Teraz od tygodnia znowu nie mam połączenia. Sprawdziłem ustawienia na konsoli i poza połączenie przez wifi a nie po kablu nie wykrywa żadnych problemów. Rodzaj NAT: otwarty.Nie wie już co mam robić i dla czego czasem się łączy a za chwilę znowu nie działa. Problem dotyczy "Garden Warfare 2"

• play776655's avatar
    play776655
    3 years ago

Musiałem zalogować się ponownie i dla tego odpowiadam z innego konta.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 7 hours ago
664 Posts