Forum Discussion

zayenak's avatar
6 years ago
Solved

Błąd "Twój profil nie ma odpowiednich uprawnień dostępu do funkcji" co zrobić?

Gdy włącze grę "Plants vs Zombies Garden Warfare" (na Xbox 360) i chcę kliknąć "Garden Ops" by zacząć grę wyświetla się komunikat "Twój profil nie ma odpowiednich uprawnień dostępu do funkcji Xbox Live"

Co zrobić? Proszę , pomoże ktoś?

• Hej @zayenak 

Do tego trybu również wymagane jest posiadanie aktywnej subskrypcji GOLD. O ile dobrze pamiętam to informacja, na temat wymaganej subskrypcji powinna znajdować się na froncie opakowania od gry. 

Przeniosłem Twój post na forum poświęcone PvZ:GW 2  (tam zdaje się pasować lepiej niż do FIFA 18 :P ) 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @zayenak 

Komunikat, który otrzymujesz wskazuje, że jest coś nie tak z Twoją subskrypcją GOLD, lub Twoje konto Xbox nie ma uprawnień do korzystania z zawartości online 🤔 Sprawdź ustawienia konta Xbox, oraz czy masz aktywną subskrypcję GOLD i uruchom ten tryb ponownie 🙂

• Chodzi mi o tryb singleplayer

Chyba że do grania singleplayer potrzeba golda? Ale to by było bez sensu troche..

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @zayenak 

Do tego trybu również wymagane jest posiadanie aktywnej subskrypcji GOLD. O ile dobrze pamiętam to informacja, na temat wymaganej subskrypcji powinna znajdować się na froncie opakowania od gry. 

Przeniosłem Twój post na forum poświęcone PvZ:GW 2  (tam zdaje się pasować lepiej niż do FIFA 18 :P ) 

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 2 days ago