Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kuba10 days ago
Community Manager
Hej kamilkakama09
W tym przypadku skonktatuj się z nami poprzez czat i podczas rozmowy opisz problem. Podczas rozmowy na czacie konieczne będzie podanie adresu email powiązanego z grą oraz Twojego Player ID.
https://help.ea.com/en/articles/plants-vs-zombies/plants-vs-zombies-2/find-your-player-id/
- kamilkakama0911 days agoSeasoned Newcomer
Witam. Czy moge jeszcze raz prosic o pomoc lub w jaki sposób mogę ją uzyskać. Do kogo mam sie zwrócić i w jaki sposób zeby rozwiązać moj problem.
- kamilkakama0914 days agoSeasoned Newcomer
Nie udalo sie. Próbowałam na kilku urządzeniach. Gdy chce za coinsy cos kupic wyskakuje okienko że musze dokupić coinsy za złotówki. Dokupiłam coinsy za złotówki ale nic to nie dało, zmniejszyło jedynie wartość na minusie. Minusowa wartość jest ogromna. Nigdy nie mialam tyle coinsow na plusie, więc nie rozumiem skąd sie wzięły na minusie. To chyba nie tylko mój problem bo inny użytkownicy na forum tez piszą że mają ujemne coinsy. Nie przeszkadza to w graniu ale gra staje sie bezsensowna jezeli nie mozna dokupić sobie nowych postaci i ich ulepszać. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
- EA_Kuba15 days ago
Community Manager
Hej kamilkakama09
Dzięki za odpowiedź i przesłany zrzut ekranu.
Istnieje możliwość, że jest to błąd wizualny, a właściwa wartość monet jest poprawnie zapisana na serwerze gry.
Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać poprzez ponowne, pełne uruchomienie gry.
- kamilkakama0915 days agoSeasoned Newcomer
Po aktualizacji otrzymałam bardzo dużą ilość monet na minusie.
- EA_Kuba16 days ago
Community Manager
Hej kamilkakama09
Czy możesz, proszę powiedzieć nam nieco więcej na temat problemu, który pojawił się u Ciebie?
Monety zostały naliczone niepoprawnie po wykonaniu jakiegoś konkretnego zadania?
Jeśli to możliwe prześlij nam również zrzut ekranu obrazujący problem.