Forum Discussion

Lanoa's avatar
Lanoa
Rising Novice
2 months ago

Bardzo proszę o pomoc z uruchomieniem gry - beznadziejny problem! :(

Cześć wszystkim,

Od około miesiąca mam problem z uruchomieniem gry Plants vs. Zombies™ Bitwa o Neighborville. Próbowałam już wszystkiego - począwszy od reinstalacji, czyszczenia cache, itp. Po wielu próbach udało się ustalić, że problem nie jest lokalny i nie jest powiązany z komputerem czy połączeniem internetowym, gdyż:

• problem występuje również na innym komputerze, korzystającym z zupełnie innego połączenia internetowego. Dzieje się dokładnie to samo (opisane poniżej).
  • problem nie występuje na tym samym komputerze, używającym tego samego połączenia internetowego, gdy używam innego konta.

Problem więc wydaje się być problemem po stronie serwera - bezpośrednio powiązanym z moim kontem. Sprawdziłam i na koncie nie występują żadne blokady.

Kontaktowałam się z EA Help i nikt mi nie pomógł ☹️ Cały czas w kółko proszą mnie o to samo - sprawdź połączenie internetowe, zlikwiduj dwu-etapową weryfikację w ustawieniach konta (oczywiście też wypróbowane i nic ☹️), itp. Ostatecznie poproszono mnie o zakomunikowanie problemu na EA Forum.

Rzecz w tym, że jak włączam grę, to na początku:

• pojawia się ekran główny z napisem "Łączenie się z serwerami EA...." (załącznik 1.png)
  • pojawia się niebieski ekran z oczekiwaniem na stan gry i ten ekran "wisi" dość dlugo... (załącznik 2.png)
  • powracam do pierwszego ekranu i pojawia się błąd "Nie udało się połączyć z serwerami EA..."

Czy macie pomysł jak mi pomóc? ☹️((( Zgłaszanie kolejnego ticketu w EA help mija się z celem, gdyż już kilka razy zgłaszałam ten problem i nie uzyskałam pomocy.

Bardzo byłaby, wdzięczna za wszelkie pomysły, podpowiedzi.

Dzięki!

No RepliesBe the first to reply

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 28 days ago