Forum Discussion

zombi75's avatar
zombi75
Seasoned Novice
7 days ago

Cziterzy zmienili mi rangę

Dzień dobry

Chiciałbym powiedzieć że mam problem, jak dzisiaj w wszedłem do pvz garden warfare 1 to mój moja ranga zmieniła się na 6,969 i zadania które miałem u postaciach są na maksymalnym poziomie. Z tego co pamiętam to zaczeło się to w niedziele gdzie po jakimś czasie chciałem spowrotem wrócić ale trafiłem na nie przyjemną sytuację, czyli trafiłem na cheatera. Pierwszy był Chomperem który był po stronie zombie i nie dało się mu nic zrobić, a drugi był jakimś zniekształconym Groszkiem którego nie można było zranić. Dzisiaj jak wszedłem to zobaczyłem właśnie że zmieniła mi się ranga, wcześniej miałem rangę 51 a teraz mam 6,969 i stało się to po spotkaniu z cheaterem i boje się czy to coś złego oznacza. Chiałbym też zwrócić uwagę że niektóre osoby też to mają że mają range 6,969 i że nie tylko to ja to mam. Mogę się mylić i nie być pewien ale możliwe że po tym jak garden warfare 2 dostało blokady i antycheat to niektórzy cheaterzy teraz zaczeli robić to w garden warfare 1. Mam do was pytanie i prośbę, czy możecie coś z tym zrobić lub czy wogóle niewieliście o tym że takie coś się dzieje i czy garden warfare 1 ma dla was jeszcze jakieś znaczenie czy tylko czekacie jak wyłączycie serwery? Bo ja naprawdę nie chcę że garden warfare 1 zostanie uśmiercone przez wyłączone i że zostawione same sobie na śmierć. Więc proszę o odpowiedź na temat tego co piszę i że choć trochę się tym zainteresujecie i coś z tym zrobicie lub pomyślicie. Jeżeli chcielibyście jakiś szegułów lub żebym coś jeszcze powiedział to mogę powiedzieć i doprecyzować. Będe bardzo wdzięczny jeżeli dostanę od was odpowiedź i oczekuję na nią.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej zombi75​ 

Dzięki za szczegółowy opis sytuacji.

Sprawdziłam podobne zgłoszenia i wygląda na to, że nie jesteś jedyną osobą, która spotkała się z takim problemem. W ostatnich tygodniach inni gracze również zgłaszali przypadki zmiany rangi na 6969 oraz nieprawidłowego poziomu postaci w Plants vs. Zombies: Garden Warfare 1 - link.

Dziękuję Ci za zwrócenie uwagi na ten problem i za szczegółowy opis tego, co się wydarzyło. Jeśli pojawią się jakiekolwiek oficjalne informacje dotyczące tej sytuacji, dam znać.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 7 days ago
702 Posts