Forum Discussion

Norbertos510's avatar
3 years ago

Dlaczego muszę tak długo czekać na misję w gw2? Proszę o szybką odp.

Od kąt zmieniłem język w gw2 (czyli odinstalowałem i zainstalowałem) muszę czekać nie 24h tylko dzień i trochę. Pisze mi np. 1 dzień i 20 godzin. Proszę o szybką odpowiedź.

1 Reply

• Jeśli odinstalowałeś i zainstalowałeś ponownie grę GW2 w celu zmiany języka, a teraz widzisz komunikat informujący o konieczności odczekania 1 dnia i 20 godzin, zanim będziesz mógł ponownie zalogować się do gry, to sugeruje to, że wystąpił pewien limit czasowy, który musi upłynąć, zanim będziesz mógł ponownie korzystać z funkcji gry.

Zazwyczaj takie ograniczenia czasowe mają na celu zapobieżenie nadużyciom lub manipulacjom, dlatego ważne jest, abyś poczekał określony czas, zanim będziesz mógł kontynuować grę. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości lub pytania odnośnie tego ograniczenia czasowego, zalecam skontaktowanie się z obsługą techniczną GW2. Mogą oni udzielić Ci bardziej szczegółowych informacji na ten temat oraz pomóc Ci w przypadku dalszych pytań.

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.647 PostsLatest Activity: 13 hours ago