Forum Discussion
15 Replies
Witam, mam pewien problem. Otóż gdy wchodzę do Garden Warfere, mam komunikat, że nie udało się pobrać zapisanych danych. Komunikat pojawia się za każdym razem gdy wchodzę do gry. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi? Czy to jest jakiś błąd czy co...
Co się dzieje?! Włączam grę i dzieje się to co jest na plikach z zdjęciach. Wczoraj gra jeszcze działała a teraz nie, a nie chcę jej odpalać i dać opcję "tak", bo nie wiem czy nie stracę wszystkich postaci osiągnieć gwiazdek i innych. Na aplikacji EA dałem zarządzaj i funkcję "napraw" i naprawia się już 10minut i pewnie będzie tak albo długo albo w nieskończoność. Proszę o szybką odpowiedź!
Akurat dziś chciałem zagrać w GW2 od nowa. Czytałem że nie da się zresetować postępu.
Ale gdy wszedłem do gry to miałem błąd zapisu i zacząłem od nowa 🙂
Może da się jakoś taki błąd wywołać przez co mógłbyś zacząć od nowa.
mam grę odinstalować i zainstalować czy co? plis proszę o szybką odpowiedź
Witam mam problem dotyczący właśnie podanego problemu.
Usunęło mi postęp w grze i nie chce mi go przywrócić gra działała dobrze jeszcze wczoraj (11.03.2023) gra jest zapisywana na serwerach EA więc myślę że przywrócenie postępu nie będzie problemem. Liczę na szybką odpowiedź.- @wojtekpolska1013 tylko ten problem powtórzył jest 2023 roku więc po 3 latach ten sam problem? Halo EA, gdzie jesteś? Gdy ciebie potrzeba? A no tak niema.
- @wojtekpolska1013 Czy odinstalowanie i zainstalowanie gdy pomoże tak aby nic nie stracić?
Cześć, mam problem "brak zapisu danych gry" co mam zrobić ? Proszę o pomoc
- @General_T-back mam ten sam problem
- @Norbertos510 Mam ten sam problem, 157h gry do wywalenia?
Czy udało się Tobie coś zdziałać. Zrobiłem te same czynności co Ty i nic. Po naprawianiu dalej nic.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 19 days ago
- 2 months ago