Forum Discussion

Norbertos000's avatar
3 years ago
Solved

Gra na płycie jest na "wersji próbnej", a nie na zwykłej nie wiem czemu.

Parę lat temu kupiłem grę "plant vs zombies gw2" na początku nie działało, bo mój laptop to był złom. Teraz ją instaluję na bardzo dobrym sprzęcie. Gdy ją instaluję to mi pokazuje że jest w wersji próbnej, ale ja ją kupiłem w sklepie gdzie były gry na płyty. Nie wiem co teraz robić plis niech ktoś z EA lub ktoś inny mi powie co mam robić. W dodatku gdy klikam graj to mi nie działa. Nie wyświetla mi żadnego komunikatu tylko na chwilę (parę sekund) wyłącza mi origina znowu włącza jakby nic się niestało. Zarysowana płyta czy co? Wątpię bo ją wyciągałem ostatnio parę lat temu. Więc nie wiem proszę o szybką odpowiedź.

• Hej @Norbertos000 

Oczywiście na płycie znajduje się pełna wersja gry. Możliwe, że teraz jesteś zalogowany na konto, gdzie posiadasz tylko wersję próbną. Sprawdź czy nie masz innego konta EA.

Jeśli nie masz pewności na jakim koncie jest zarejestrowana pełna wersja gry, skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli to dla Ciebie sprawdzić. Przygotuj numer seryjny gry i zadzwoń lub napisz do nas na czacie.

Kliknij odsyłacz by dowiedzieć się Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ.

Pozdrawiam,

_Kalina

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Norbertos000 

Oczywiście na płycie znajduje się pełna wersja gry. Możliwe, że teraz jesteś zalogowany na konto, gdzie posiadasz tylko wersję próbną. Sprawdź czy nie masz innego konta EA.

Jeśli nie masz pewności na jakim koncie jest zarejestrowana pełna wersja gry, skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli to dla Ciebie sprawdzić. Przygotuj numer seryjny gry i zadzwoń lub napisz do nas na czacie.

Kliknij odsyłacz by dowiedzieć się Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Nie udało się naprawić. Przez to że kupiłem grę w normlanym sklepie (taki jak biedronka), a nie pamiętam gdzie to kupiłem (bo to było z 4 lata temu) to nic się nie dało zrobić.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 days ago
665 Posts