Forum Discussion

gilbertorcolin's avatar
gilbertorcolin
Rising Newcomer
2 days ago

Losowe crashe przy uruchamianiu PVZ GW2 - problem z EA AntiCheat

Ostatnio gdy próbuję odpalić gw2 gra natychmiast wyrzuca crash dump i prosi o kontakt ze wsparciem ea. Próbowałem metod zalecanych online jak usuwanie anticheata lub gaszenie procesów w tle jednak nic nie pomogło. O dziwo czasami gra włącza się normalnie, jednak jest to bardzo niekonsystencyjne i nie znalazłem konfiguracji czy czynności które pozwalają mi włączyć ją za każdym razem.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Hej gilbertorcolin​ 

Widzę, że crash pojawia się od razu przy starcie i dotyczy EA AntiCheat. Na start spróbuj kilku rzeczy:

•  Wejdź do folderu gry i uruchom ponownie instalator EA AntiCheat, wybierz naprawę albo reinstalację.
    • Potem zamknij całkowicie Steam i EA app (również z menedżera zadań) i uruchom najpierw EA app jako administrator, a dopiero potem grę.
    • Spróbuj też na chwilę wyłączyć nakładki (Steam overlay, EA overlay), bo w logu widać, że się ładują. Na koniec zrób restart komputera, żeby usługa antycheata wystartowała „na czysto”.

Daj znac jak Ci poszlo.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 8 hours ago
675 Posts