Forum Discussion

sktrz's avatar
4 years ago
Solved

Migający ekran w PvZ GW2

Gdy odpalam grę z pulpitu lub Origin, na początku odpala mi się w pełnym oknie lecz mam czarny ekran i migający na czarno duży kursor, gra działa w małym oknie lecz gdy tylko w nią kliknę, włącza się pełne okno i gra się zatrzymuje w wielkim przybliżeniu na lewy górny róg oraz miga na czarno w szybkim tempie. Próbowałem odinstalowywać i zainstalować grę lecz w niczym to nie pomogło. Grę odpalałem ostatnio parę lat temu, kupiłem ją na płycie. Miło by było gdybym uzyskał szybką odpowiedź.

• PROBLEM NAPRAWIONY
    Wystarczyło zmienić parę ustawień graficznych w opcjach i wszystko działa dobrze. 🙂

2 Replies

• PROBLEM NAPRAWIONY
    Wystarczyło zmienić parę ustawień graficznych w opcjach i wszystko działa dobrze. 🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @sktrz 

Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem. 🙂 

Jeśli znajdziesz chwilę daj nam znać jakie ustawienia zostały przez Ciebie zmienione. Twoja odpowiedź może pomóc innym w przyszłości, którzy będą zmagali się z podobnym problemem. 

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 2 days ago
667 Posts