Forum Discussion

Ghidora250's avatar
6 years ago

Nie mogę się zalogować na PS4.

Nie mogę się zalogować na moim koncie na PS4. Kiedy próbuje to zrobić, wyświetla mi się że nie można zrealizować w tej operacji. 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Ghidora250 

Jeśli problem pojawia się przy logowaniu na konto PSN - niezbędny będzie kontakt z pomocą techniczną PlayStation. Możesz przesłać nam zrzut komunikatu, który Ci się pojawia tak na wszelki wypadek ? 🙂

• EA jest najgorszą platformą. Po wystąpieniu jakiegokolwiek błędu. Zarzucają, że nie jest to z ich strony. Moje konto EA ma nagle e-mail, którego nigdy nie zakładałem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @Mergalinii 

Przykro mi z powodu Twoich odczuć związanych z platformą EA app. Jeśli chcesz podzielić się z nami jakimiś konstruktywnymi uwagami, chętnie ich wysłuchamy. 🙂

Tymczasem jeśli na Twoim koncie pojawił się adres email którego nie poznajesz - skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

@Ghidora250 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji. 

Jeśli jednak problem związany jest z zalogowaniem się do konta EA, opisz nam dokładnie co się dzieje.

@Mergalinii mam nadzieję, że udało Ci się przywrócić dane swojego konta 🤞

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 days ago
665 Posts