Forum Discussion

Anonim3D's avatar
3 years ago
Solved

Nie moge połączyć się z serwerami EA

Witajcie. 

Kupiłem w pakiecie PvZ GW2 na XBox One. w momencie kiedy odpalam i akceptuje umowe wywala okno "Zresetuj hasło", pozniej , ze musze posiadac konto EA i na koniec nie udało się połączyć z serwerami EA. Hasło resetowałem. Na PC gram normalnie w gry, problem jest jedynie z PvZ na konsoli

• Hej @Anonim3D 

Jeśli problem wciąż występuje zaloguj się na stronie swojego profilu EA za pomocą danych konta Xbox i skorzystaj z opcji zmiany hasła. Następnie sprawdź czy możesz uruchomić grę.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Anonim3D 

Jeśli problem wciąż występuje zaloguj się na stronie swojego profilu EA za pomocą danych konta Xbox i skorzystaj z opcji zmiany hasła. Następnie sprawdź czy możesz uruchomić grę.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Anonim3D's avatar
    Anonim3D
    3 years ago

To nic nie daje. Klikając w ikone xbox wyskakuje nowe okno po czym znika. Po 3 probach wyskakuje opcja zmien haslo ale to nic nie daje. robiłem to juz z 5 razy.

Posiadam jedno konto na XBox i PC to jedno i to samo. Np grajac w gry na xbox w momencie kiedy odblokowuję jakiś postep i wyskakuje powiadomienie to automatycznie to samo mam na PC. Na PC i Xbox loguje sie tymi samymi danymi !

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Upewnij się, czy Twoje konto Xbox jest już połączone z kontem EA - więcej pomocnych informacji znajdziesz w artykule EA Help tutaj.

Warto ustalić czy możesz grać z poziomu innego konta Xbox na tej samej konsoli - w miarę możliwości postaraj się to sprawdzić.

Pozdrawiam 🤞

_Kalina

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 days ago
665 Posts