Forum Discussion
13 Replies
- kamilkow20004 days agoNewcomer
mam tak samo
- readhatgames4 days agoSeasoned Scout
Mam to samo
Nie mogę się połączyć z serwerami,
- Dlaczego jak jest awaria serwerów nie ma o tym informacji?
- Dlaczego jak jest konserwacja serwerów nie ma o tym informacji?
- Co się obecnie dzieje z serwerami w pierwszej części gry nie mogę się połączyć w drugiej części gry wyskakuje błąd zapisu.
- Jakie są przewidywane widełki rozwiązania problemu?
- Dlaczego komunikacja z graczami jest na tak niskim poziomie że gracz nie wie co jest grane?
- Dlaczego nie ma do tej pory oficjalnego komunikatu?
Na jakiej platformie masz grę? Bo mnie ciekawi czy to problem globalny czy konkretnej platformy?
- pitekjunior4 days agoNew Novice
U nas to samo. Brak połączenia z serwerem. Już chyba wszędzie szukałam informacji o usterce lecz brak jakiejkolwiek informacji. Wcześniej udało się po dłuższej chwili połączyć aktualnie już w ogóle
- pitekjunior4 days agoNew Novice
U nas tak samo. Brak połączenia z serwerem.
- readhatgames3 days agoSeasoned Scout
Problem występuje dzisiaj dalej. I nadal jest brak informacji co jest grane, a szukałem wszędzie. Proszę o jakieś stanowisko w tej sprawie, czy ma to związek z wyłączeniem serwerów na platformy PS3?
- Maly_Pv3 days agoRising Newcomer
Również od wczoraj mam problem wyskakuje mi ten komunikat kiedy próbuje wejść do gry. Po uruchomieniu gry za każdy razem włącza się samouczek ,po jego przejściu mam normalnie wszystkie odblokowane postacie i exp ale nie zapisują się przebrania dla postaci, umiejętności oraz ulepszenia. Na koniec jakby kogoś interesowało to gram na Pc poprzez steama.
- readhatgames3 days agoSeasoned Scout
Nie wbijaj poziomu bo nie działa zapis jak bo nie ma połączenia z serwerem jak wbijesz poziom wyłączysz grę włączysz wrzuci Cię spowrotem do samouczka i nie zapisze się progres z poziomem postaci.
- pitekjunior3 days agoNew Novice
Czy ktoś już coś wie ?