Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 | PC | Pomoc techniczna | Pobieranie
Kupiłem grę jak byłem mały na płycie lecz niemiałem dość dobrego laptopa żeby grać w tą grę. Teraz chciałem ją zainstalować lecz nie wiem jak ponieważ zamiast Origins jest EA app i nie mogę pobrać gry normalnie tylko z użyciem kodu, lecz podczas pierwszej próby instalacji tej gry na starym laptopie zapewne kod został użyty i teraz nie można go podać jeszcze raz bo pokazuje że został już wykorzystany, lecz i tak w tamtym momencie gra nie chciała się zainstalować ze wcześniej wspomnianego powodu słabego sprzętu. Chcę podkreślić że grę kupiłem z przynajmniej 6 lat temu. I proszę o pomoc w sprawie dostania np. nowego kodu lub zainstalowania gry w inny sposób.
Hej @730220
Kody gier są jednorazowe - czyli po zarejestrowaniu gry na koncie, pozostaje ona w Twojej Bibliotece gier.
Komunikat "kod został użyty" oznacza to, że w EA app logujesz się za pomocą innego konta niż poprzednio w Origin.
Sprawdź swoje inne konta, a jeśli wciąż nie zlokalizujesz konta z grą, skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio.
Kliknij odsyłacz by dowiedzieć się Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Zapoznaj się również z informacjami, dotyczącymi Przeniesienia się z Origin na EA app.
Pozdrawiam,
_Kalina