Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
7 years ago
Solved

plants vs zombies garden warfare 2 Split screen online ( problem )

Witam. Posiadam konsole Xbox one S wykupione Xbox live gold, Na grze jednoosobowej działa wszystko. Założyłem drugie konto żeby moc włączyć podzielony ekran, niestety żeby działały funkcje sieciowe muszę być zalogowany do EA, i tu się pojawia problem. Konto główne jest zalogowane ( gram w fife17, i PvsZGW2, lecz drugiego użytkownika nie mogę zalogować do mojego

konta EA w celu powiązania, wyskakuje komunikat ze jest to w tym monecie nie do zrealizowania. A chciałem na 2 z synem pograć online ☹️. Można grac na podzielonym ekranie ale tylko na podwórkowym polu walki.

Może ustawiona data urodzin syna ma znaczenie? Ale ustawiłem na jego koncie ze nie ma ograniczeń. 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Sprawa jest śmieszna. Rozwiązałem ten problem. Jak logowałem się do PvsZGW2 nie mogłem się zalogować na założone konto ( drugie konto syna ). Ale W momencie jak utworzyłem konto EA w trakcie gdy podzieliłem ekran ( w momencie gdy gra się uruchamiała po włączeniu split screen ) podając e-mail konta głównego wszystko już działa.

Teraz jest kwestia starego konta EA xD

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @Adi88KrK

Czy do zalogowania się drugim kontem wykorzystujesz te same dane? Istnieje możliwość połączenia kilku kont Microsoft z kontem EA, nie mniej jeśli chcesz grać na podzielonym ekranie musi być to konto nowe, nie powiązane z "głównym" kontem Microsoft na konsoli. 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Jest to osobne konto, inna nazwa gracza, inny login inne hasło. Jest podpięte jedynie jako konto rodzinne. Ustawiłem dla tego konta brak limitów wiekowych. 

I dla drugiego konta założyłem odrębne konto EA lecz nie da się przy włączeniu splitscreena zalogować na nie .

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Sprawa jest śmieszna. Rozwiązałem ten problem. Jak logowałem się do PvsZGW2 nie mogłem się zalogować na założone konto ( drugie konto syna ). Ale W momencie jak utworzyłem konto EA w trakcie gdy podzieliłem ekran ( w momencie gdy gra się uruchamiała po włączeniu split screen ) podając e-mail konta głównego wszystko już działa.

Teraz jest kwestia starego konta EA xD

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 2 days ago