Plants vs Zombies GW 2 problem z grą online
Witam, Mam problem otóż kupiłem grę Plant vs Zombie Garden War 2, 2 dni temu dodam ze około premiery wykorzystałem darmową wersję próbną natomiast 2 dni temu kupiłem grę pierwszego dnia wszystko działało normalnie drugiego dnia do południa również natomiast następnego dnia po zakupie po południu próbując dołączyć do gry wieloosobowej bez przerwy wskakuje mi komunikat że nie udało się połączyć z grą jednak jeśli próbuję kilka razy dołącza mi do gry ale jest tak że jestem sam w drużynie i w przeciwnej jest tylko jedna osoba albo czasem 2 w mojej i jedna w przeciwnej ale nie możemy zacząć meczu ponieważ cały czas pisze oczekiwanie na graczy niestety gracze po chwili oczekiwania wychodzą z gry i po nich dołączają następni którzy również po chwili wychodzą ponieważ mecz się nie zaczyna bo jest cały czas że jedna osoba w przeciwnej drużynie na mnie. Konsultowałem się telefonicznie i z panem z pomocy zrestartowaliśmy ruter i kliknąłem opcję naprawy gry natomiast to nie pomogło.
Proszę o pomoc z góry dziękuję Borys.
PS: jeśli będzie taka potrzeba załączę zdjęcia, musiałem napisać nazwę gry inaczej bo inaczej nie mogłem wysłać.