Forum Discussion
Hej @chmiel33
Dzięki za odpowiedź 🙂
Upewnij się, że gra uruchamiania jest z dedykowaną kartą graficzną na Twoim komputerze (kartą NVidia):
Kliknij prawym przyciskiem myszy puste miejsce na pulpicie. Wybierz Panel kontrolny NVIDIA aby ręcznie przełączać się między dwiema grafikami Zarządzaj ustawieniami 3D Preferowany Procesor Graficzny.
Dodatkowo, jeśli problem pojawia się po aktualizacji systemu sprawdź spójność plikow systemowych kontrolerem plików - link.
błędów żadnych nie było przy skanowaniu
- 6 years ago
dodam ze FORTNITE tez nie działa
- 6 years ago
hmm dziwne bo w opisie powinien przycisk ze mam 64 bitowy system a nie mam takiego przycisku
- 6 years ago
DX Setup Parameters: Not found takie cos jest w raporcie nie wiem oco chodzi
- 6 years ago
czy cos jeszcze potrzeba?
- 6 years ago
przesle cały raport
- 6 years ago
to pełny raport
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @chmiel33
Dzięki za DxDiag 🙂.
Zauważyłem, że gra zdaje się być zainstalowana na dysku C:\, gdzie pozostałe partycje na Twoim komputerze pozostają praktycznie puste. Usuń grę i zmień położenie biblioteki gier na jedną z partycji. Program Origin (EA Desktop) może pozostać na dysku C:\ w domyślnej lokalizacji jeśli wolisz. Dodatkowo sprawdź również, czy na dysku C:\ nie znajdują się gry, lub pliki, które możesz przenieść lub usunąć.
Dodatkowo zauważyłem również poniższe błędy:
Podpis problemu:
P1: GW2.Main_Win64_Retail.exe
P2: 1.0.12.0
P3: 5cafe370
P4: KERNELBASE.dllJeśli ponowna instalacja gry nie rozwiąże problemu, utwórz nowe konto administratora na komputerze i sprawdź czy problem pojawia się również tam.
- 6 years ago
Zrobiłem już wszystko co pisałeś i nic japiernicze masz jeszcze jakieś pomysły ?
- 6 years ago
może coś pomoże