Po instalacji wyskakuje info problem z konfiguracją gry. Zainstaluj ponownie Kurna mam nowy sprzęt i nadal problem z tą grą Na pokładzie 16GB ram DDR plocek AMD Ryzen 3.2 grafika Nvidia Gtx 750 Ti i cały czas nie che odpalić Pomocy bo nie wiem co synowi mówić - JUŻ BEBECHY WYMIENILEM A TU NADAL D...A bardzo proszę o wsparcie Dziś zasysam grę z neta z Origin może co się za dzieje
@CapitanRoyon Temat jest taki - nie ważne czy z pulpitu czy z Origin włączam grę pokazuje due okno startowe gry nagle znika i wyskakuje okienko z opisem - problem z konfiguracją gry. Zainstaluj ponownie. Dziś zrobię screana pulpitu z akcji wgrywania się gry i podeślę dxdiag
5. Uruchomienie Origin oraz Gry jako Administator , lub ewentualnie uruchomić system Windows w trybie czystego rozruchu i uruchomić grę.
Wątpie żeby była to wina AntyCheata, lecz możesz spróbować.
Wejdź w folder gdzie zainstalowałeś grę (PVZ Battle for Neighborville) a potem w EasyAntiCheat.
Powinieneś mieć tam EasyAntiCheat_Setup. Uruchom to i wybierz "picnic" i uruchom naprawę (run a repair). Później możesz uruchomić grę i sprawdzić czy coś się zmieniło.
Witam serdecznie nie jest mi dane usunąć błąd Nie stety cały czas to samo error problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie 😭 jakieś inne propozycje??
If you want to check your system requirements checkTHIS PAGE
On this page you can check if your device meets the hardware requirements. 1.Search Plants vs Zombies Battle For Neighborville 2.Click - "Can you run it" 3.Then made a scan with detection.exe and check.
Jest to fragment z mojego poradnika o naprawianu błędów z grą na angielskim forum.
Sprawdź też czy twoje sterowniki są zaktualizowane
Możesz też spróbować przenistalować Origina i spróbować ponownie.
Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.651 PostsLatest Activity: 2 days ago