Forum Discussion
26 Replies
- Nic nie próbowałem i nie umiem zrobić tego {DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Ważne: Po uruchomieniu tego polecenia narzędzie DISM użyje usługi Windows Update w celu udostępnienia plików wymaganych do naprawy uszkodzeń. Jeśli jednak klient usługi Windows Update jest już uszkodzony, użyj uruchomionej instalacji systemu Windows jako źródła naprawy lub użyj folderu instalacji równoległej systemu Windows z udziału sieciowego bądź nośnika wymiennego, takiego jak dysk DVD systemu Windows, jako źródła plików. W tym celu uruchom następujące polecenie:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\Źródło_naprawy\Windows /LimitAccess
Uwaga: zamiast symbolu zastępczego C:\Źródło_naprawy\Windows podaj lokalizację źródła naprawy. Więcej informacji na temat używania narzędzia DISM do naprawy systemu Windows można znaleźć w temacie Naprawianie obrazu systemu Windows.
W wierszu polecenia wpisz następujące polecenie, a następnie naciśnij klawisz Enter:} - Co mam robić?
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Hej @RAFI236v,
Zmień nazwę folderu "Plants vs Zombies GW2" na "Plants vs Zombies GW2 kopia", znajdziesz go w folderze "Dokumenty". Następnie uruchom program Origin jako administrator (pamiętaj by zaakceptować możliwość wprowadzania zmian na dysku w kiedy pojawi się pytanie o to". Z poziomu Biblioteki gier w Origin, skorzystaj z opcji "Napraw", po czym uruchom grę jako administrator (np. poprzez skrót na pulpicie).
- a wszystkie kroki mam wykonać jeszcze raz
- zrobiłem to co napisałeś i odinstalowało mi grę, ale pliki gry nadal mam
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Hej @RAFI236v,
Jeśli po zmianie nazwy folderu, gra w Origin widnieje jako odinstalowana to znaczy, że zmieniłeś nazwę folderu gdzie instalowane są gry (domyślnie C:\Program Files (x86)\Origin Games\Plants vs Zombies GW2), a nie folderu, który znajduje się w Dokumentach.
- Mam jeszcze raz zainstalować i zrobić wszystkie kroki od początku?
- co mam robić?
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.651 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 19 days ago
- 2 months ago