Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @bxhxsqyfvikz
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Komunikat zdaje się być powiązany ze sterownikami Twojej karty graficznej. Zacznij proszę w takim razie od czystej instalacji sterowników:
Tylko ja mam zintegrowana karte graficzna i najnowsze sterowniki i dalej nie dziala ☹️ (Gram na laptopie)
Tutaj moja karta
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @bxhxsqyfvikz
Dzięki za odpowiedź.
Niestety ale wskazana przez Ciebie karta graficzna jest poniżej minimalnych wymagań gry.
A wiesz może dlaczego gra teraz wogóle nie chce się odpalić? Pobrałem najnowsze sterowniki (takie co pisały w errorze, bo to są najnowsze) i gra już wogoóe się nie włącza. Odinstalowałem i zainstalowałem i dalej nic. Da się coś z tym zrobić? bardzo bym chciał zagrać w tą grę.
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
@bxhxsqyfvikz jeśli komputer nie spełnia wszystkich wymagań minimalnych, nie możemy zapewnić, że gra się uruchomi/ będzie działała. Obawiam się, że głównym powodem, że gra się nie uruchamia jest zintegrowana karta graficzna, która zgodnie z opinią @EA_Kuba nie spełnia wymagań gry Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.
Jeśli nie masz pewności czy jest to jedyny układ graficzny, podeślij nam pełny raport DxDiag.