Milano1456Newcomer1 year agoProblem z grą PVZ GW1. Nie działa serwer EA i nie mogę grać.Proszę o pomoc. Nie działa serwer EA. Zakupiłem grę PVZ GW1, za którą zapłaciłem i nie mogę grać. Co zrobić?
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 50 minutes ago704 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 50 minutes ago704 Posts
Recent DiscussionsRanga zmieniona na 6969 w Garden Warfare 1 Dzień dobry Chiciałbym powiedzieć że mam problem, jak dzisiaj w wszedłem do pvz garden warfare 1 to mój moja ranga zmieniła się na 6,969 i zadania które miałem u postaciach są na maksymalnym poziom...Ranga 6969 Moja ranga w grze Plants vs. Zombies Garden Warfare 1 nagle zmieniła się na 6969. Wcześniej wynosiła ona 17. Straciłem również dostęp do dwóch podstawowych umiejętności klasy All-Star; w albumie nakl...Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - gra nie uruchamia się na Xbox Series X Hej, mam problem z uruchomieniem gry. Czasami pojawia się intro, po czym pokazuje się umowa licencyjną do zaakceptowania, po kliknięciu pokazuje się w prawym górnym rogu, że łączy się z serwerami EA,...Pobrane pieniądze Dzień dobry zakupiłam za 24.99 przez Google i nie pokazało się 2 grze w kasę zjadło Pytania o przyszłość Garden Warfare i dostępność gry Dzień dobry Zastanawiają mnie rzeczy o których się ciągle zastanawiam i nie mam pojęcia czy jest to służne myślenie czy tylko jakiś wymysły które są nierealne wogóle. Wiem że obecnie PopCap i E...